Paris Syndrome 1 - Imperialny Pastry Stout BA
Imperial Pastry Stout Bourbon od Brokreacji, leżakowany w beczkach po Bourbonie
Quadrupel od Browaru Łańcut, leżakowany 3 lata w beczkach po winie
Co za szczęśliwy traf! W kącie piwniczki Browar Łańcut odnalazł zapomniane beczki po winie wypełnione po brzegi szlachetnym Quadruplem. Dojrzewał ponad 3 lata i wykorzystał ten czas na wspaniałe ułożenie swojego smaku. Warto było tyle czekać! W smaku wyczuwalna jest słodycz rodzynek, wina, herbatników.
Warto wspomnieć, że Zapomniany Diabeł został wyprodukowany w ilości 3015 sztuk, a butelki są numerowane.
Nalewaj do: Snifter
Temperatura podania: 10-14°C
Składniki: woda, słód jęczmienny, syrop kandyzowany, chmiel Hallertau Tradition, drożdże płynne.
Piwo ciemne, niefiltrowane, niepasteryzowane.
Imperial Pastry Stout Bourbon od Brokreacji, leżakowany w beczkach po Bourbonie
Imperialny Porter Bałtycki leżakowany w beczkach po Bourbonie od Browaru Łańcut
Blackcurrant Wee Heavy od Browaru Łańcut, leżakowane w beczkach po Woodford Reserve
Imperialny Porter Bałtycki od Brokreacji, z dodatkiem wędzonej śliwki, wędzony bukiem, leżakowany w beczkach po Bourbonie
Russian Imperial Stout leżakowany w beczkach po Jack Daniel's, z Browaru Łańcut